Marokkaans Interieur

Asala Marokkaans Interieur biedt u keuze uit een royale collectie meubels in diverse stijlen met een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Wij werken tegen zeer concurrerende prijzen, prijzen zijn vooraf afgesproken middels prijslijst zodat er geen misverstanden achteraf kunnen ontstaan.

Bij ons kunt u terecht voor de laatste trends in wonen en ideeën op te doen. Ons uitgebreide oosterse assortiment van moderne tot klassieke meubelen bidden u tal van mogelijkheden voor een sfeervolle inrichting van uw woning.

In onze showroom in Amsterdam west vindt u nog veel meer inspirerende woonideeën. Wilt u vooraf eerst informatie, belt u dan gerust met 020-615 1036. Kwaliteit en Sfeer 

Een Marokkaanse salon bestaat uit verschillende onderdelen. Voor de inrichting van uw ruimte kan gekozen worden  voor verschillende soorten houtwerk, kwaliteiten van het matras en kleuren van de bekleding. Het houtwerk komt tot stand door een combinatie van ambachtelijk handwerk en de nieuwste technieken. De Marokkaanse banken zijn een combinatie van houtwerk en stoffen en kunnen worden aangevuld met tafels, poefen, bijzettafels en zijleuningen met hetzelfde motief. 

Voor de Nederlandse markt zijn de banken voorzien van een rugleuning. Om de sfeer compleet te maken zijn er accessoires verkrijgbaar zoals lampen en zilverwerk. 

Mocht u nog niet toe zijn aan een compleet nieuw interieur, dan kunt u ervoor kiezen om uw bestaande meubelen opnieuw te stofferen. U kunt dan kiezen uit de nieuwste stoffen uit ons assortiment.  Bezorgen & Service 

  • Gratis opmeten monteren en offerte.
  • Gratis levering regio Amsterdam, ook mogelijkheid levering buiten regio Amsterdam en buurlanden onder voorwaarde.
  • Onze ervaren monteurs zijn professioneel en discreet, plaatsen en bouwen uw bestelling uit afgestemd op uw wensen.

 

Winkel Info

 Asala Amsterdam 

Johan Huizingalaan 177
1065 HZ AMSTERDAM  


Telefoon:   020 615 1036
Mobiel:      06 519 76 262


 Openingstijden


 Maandag t/m zaterdag:

 10:00 - 18:00


 contact